バランス型ボールタップ ペット用品 コスプレ V52-30:創造生活館木材·建築資材·設備 トイレ用設備 関連 調節ナットにより止水面の調節が簡単に行えます
06 - 5086 5605

バランス型ボールタップ V52-30


2020-04-24


木材?建築資材?設備
圧力バランスによる止水で、ウォーターハンマーやバイブレーションなどのトラブルを防ぎます。

サイズ個装サイズ:8.1×36.0×23.1cm
重量個装重量:526g
仕様ポリ玉付
ストレーナ付
最高使用温度60度未満
使用圧力:0.1から0.75MPa

生産国日本


[広告文責]有限会社ワイズギフト
【TEL】050-3736-2504


調節ナットにより止水面の調節が簡単に行えます。※新JISではありません。
※取付ナットが付いていません。※寸法図中の止水寸法は浮玉の中心を示しています。
圧力バランスによる止水で、ウォーターハンマーやバイブレーションなどのトラブルを防ぎます。

fk094igrjs
info@juntegrondwerken.nl
Straatje 11B, 8081RM Oostendorp

バランス型ボールタップ ペット用品 コスプレ V52-30:創造生活館木材·建築資材·設備 トイレ用設備 関連 調節ナットにより止水面の調節が簡単に行えます

楽天,ペットカート,コスプレ,コスチューム,犬カート,ペットバギー,ペット用品,,,,,,,,,,,,,,バランス型ボールタップ,V52-30花·ガーデン·DIY,木材·建築資材·設備,トイレ用設備,その他
Straatwerk
Wij kunnen al uw straatwerk verzorgen. Uiteraard in uw tuin, uw oprit, groot en klein. Wij leveren desgewenst de stenen, zand en benodigde materialen. Meer informatie »
Personeel
U kunt ook bij ons terecht voor verhuur van ervaren Grondwerkers, Machinisten en Chauffeurs. Wij hebben een team met goed gemotiveerde werknemers. Voor ieder werk de juiste vakman met ruime ervaring. Meer informatie »
Materialen
Ook zijn wij het adres als het gaat om bestratingsmaterialen, tuinhuizen, schuttingen en beplanting. Uiteraard leveren wij nieuwe materialen, wanneer gewenst en op voorraad kan gebruikt voor u ook een goede optie zijn. Meer informatie »
Paardenbakken
Junte grondwerken gespecialiseerd in het aanleggen en onderhoud van uw paardenbak. Hekwerk, omheiningen, beregening of verlichting wij kunnen u helemaal ontzorgen. Meer informatie »
Wie zijn wij?

Junte Grondwerken is een jong bedrijf gespecialiseerd in alle mogelijke grond,- en loonwerken. Onze doelgroep is de aannemerij en particulier en kunnen projecten van groot tot klein tot in het uiterste detail met zorg voor u uitvoeren en weten precies op de wensen van onze relaties in te spelen.

U kunt bij ons terecht voor aanleg en onderhoud van tuinen, speelvelden en paardenbakken voor zowel bedrijven en hoveniers als particulieren, onderhoud van bermen en sloten, bestrating en compleet grondwerk voor bedrijfshallen en woningen: het is slechts een greep uit de werkzaamheden die we uitvoeren. Ook het leveren en leggen van bestratingen van betonplaten (met vacuüminstallatie). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zand en grind, ook in big-bags.

Wij hebben een team met goed gemotiveerde werknemers. Voor ieder werk de juiste vakman met ruime ervaring, tevens zijn al onze mensen VCA gecertificeerd.

Heeft u ook grondwerk en zoekt u hier de perfecte partner voor, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laatste projecten
Voor meer informatie klikt u op een van onderstaande blokken.
Straatwerk familie Visch
Laatste nieuws
Voor meer informatie klikt u op een van onderstaande blokken.
Menu