中古 ゴルフ Cランク (フレックスS) タイトリスト Titleist AP2 712 8S S200 中古 Dynamic Gold S200 男性用 右利き アイアンセット IR ダイナミック ゴールド スチール 中古ゴルフクラブ Second Hand:ゴルフパートナー 店ダイナミック ゴールド スチール 中古ゴルフクラブ Second Hand
06 - 5086 5605

中古 Cランク (フレックスS) タイトリスト Titleist AP2 712 8S Dynamic Gold S200 男性用 右利き アイアンセット IR ダイナミック ゴールド スチール 中古ゴルフクラブ Second Hand


2020-04-24


中古

スペック

タイプ男性用
利き手右利き
商品コード2100244655825
クラブ種別アイアンセット
メーカー名タイトリスト
商品名Titleist AP2 712 8S
発売年2011
シャフトDynamic Gold
シャフト材質
メーカーフレックスS200
フレックスS
クラブセット組合せ内容3I.4I.5I.6I.7I.8I.9I.PW
クラブセット本数8
クラブセット不足本数1
クラブセット実本数7
総合ランクC ランクについて
傷状態:ヘッド上部C
傷状態:フェースC
傷状態:ヘッド下部C
傷状態:シャフトB
傷状態:グリップオリジナル 傷あり
傷状態:ヘッドカバーヘッドカバー無し
査定特記?商品状態4~PWの7本セット

メーカーカタログ

 メーカーカタログ情報となりますので、実商品と異なる場合がございます。

ヘッドロフト角(°)26
ヘッド体積(cc)
シャフト長(インチ)38
クラブ重量(g)427

店舗情報

店舗名蓮田店
住所埼玉県
蓮田市西新宿5-114-1
電話番号048-765-2261

-

タイトリスト
Titleist AP2 712 8S

-

info@juntegrondwerken.nl
Straatje 11B, 8081RM Oostendorp

中古 ゴルフ Cランク (フレックスS) タイトリスト Titleist AP2 712 8S S200 中古 Dynamic Gold S200 男性用 右利き アイアンセット IR ダイナミック ゴールド スチール 中古ゴルフクラブ Second Hand:ゴルフパートナー 店ダイナミック ゴールド スチール 中古ゴルフクラブ Second Hand

中古,Cランク,(フレックスS),タイトリスト,Titleist AP2 712 8S,Dynamic Gold,S200,男性用,右利き,アイアンセット,IR,ダイナミック,ゴールド,スチール,中古ゴルフクラブ,Second,Handスポーツ·アウトドア,ゴルフ,クラブ,メンズクラブ,アイアン
Straatwerk
Wij kunnen al uw straatwerk verzorgen. Uiteraard in uw tuin, uw oprit, groot en klein. Wij leveren desgewenst de stenen, zand en benodigde materialen. Meer informatie »
Personeel
U kunt ook bij ons terecht voor verhuur van ervaren Grondwerkers, Machinisten en Chauffeurs. Wij hebben een team met goed gemotiveerde werknemers. Voor ieder werk de juiste vakman met ruime ervaring. Meer informatie »
Materialen
Ook zijn wij het adres als het gaat om bestratingsmaterialen, tuinhuizen, schuttingen en beplanting. Uiteraard leveren wij nieuwe materialen, wanneer gewenst en op voorraad kan gebruikt voor u ook een goede optie zijn. Meer informatie »
Paardenbakken
Junte grondwerken gespecialiseerd in het aanleggen en onderhoud van uw paardenbak. Hekwerk, omheiningen, beregening of verlichting wij kunnen u helemaal ontzorgen. Meer informatie »
Wie zijn wij?

Junte Grondwerken is een jong bedrijf gespecialiseerd in alle mogelijke grond,- en loonwerken. Onze doelgroep is de aannemerij en particulier en kunnen projecten van groot tot klein tot in het uiterste detail met zorg voor u uitvoeren en weten precies op de wensen van onze relaties in te spelen.

U kunt bij ons terecht voor aanleg en onderhoud van tuinen, speelvelden en paardenbakken voor zowel bedrijven en hoveniers als particulieren, onderhoud van bermen en sloten, bestrating en compleet grondwerk voor bedrijfshallen en woningen: het is slechts een greep uit de werkzaamheden die we uitvoeren. Ook het leveren en leggen van bestratingen van betonplaten (met vacuüminstallatie). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zand en grind, ook in big-bags.

Wij hebben een team met goed gemotiveerde werknemers. Voor ieder werk de juiste vakman met ruime ervaring, tevens zijn al onze mensen VCA gecertificeerd.

Heeft u ook grondwerk en zoekt u hier de perfecte partner voor, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laatste projecten
Voor meer informatie klikt u op een van onderstaande blokken.
Straatwerk familie Visch
Laatste nieuws
Voor meer informatie klikt u op een van onderstaande blokken.
Menu